Amigues i amics,

Des de l’Associació Feminista Espai Violeta us informem que el dia 23 d’abril a les 11.00 h presentarem a la seu del Passatge Tasso, 9, la Biblioteca Feminista, un espai de coneixement, consulta i  lectura, de diversitat de materials centrats en els valors feministes.

Per a celebrar aquest esdeveniment hem preparat una campanya de recollida de llibres nous o de segona mà de contingut feminista, per a tothom que vulgui col·laborar, amb l’objectiu de millorar i ampliar la dotació de materials de la biblioteca. Les donacions podran efectuar-se a partir del dia 19 d’abril i fins al mateix dia de Sant Jordi a la seu del PSC Barcelona, Consell de Cent, 416.

D’aquesta manera tota aquella persona que ens porti llibres, quaderns, còmics, jocs de taules, jocs de carta o cursos formatius centrats en els valors del feminisme o l’empoderament de les dones, rebrà a més del carnet de soci o sòcia de la biblioteca, un obsequi-record de l’entitat.

Per què la causa de la plena igualtat entre dones i homes és justícia i és cosa tant de dones com d’homes, us esperem per gaudir d’aquesta diada Sant Jordi 2022.

Junta Directiva
Associació Feminista Espai Violeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s