Qui som?

Sobre nosaltres

L’Espai Violeta és un lloc físic i virtual de confluència de l’activitat feminista. Un espai per a la divulgació, l’aprenentatge, i la consulta de tota mena de documentació que volem compartir amb qualsevol persona interessada en conèixer els valors del feminisme.

Aquest espai neix de la iniciativa conjunta de crear un vehicle pel debat i la generació d’idees feministes promoguda pel PSC Barcelona, el grup Homes Igualitaris Socialistes, la Federació de Dones per la Igualtat de Catalunya, Stop Trata i la JSC Barcelona.

L’Espai Violeta té igualment l’objectiu de crear entorns de debat i discussió, de compartir sinèrgies i idees a través de formats diferents i diversitat d’activitats.

L’iniciativa neix de la necessitat de posar en marxa i compartir amb d’altres persones, entitats i col·lectius, accions especifiques i activitats per difondre la igualtat de gènere, combatre a través de les eines culturals les discriminacions vers les dones i extendre els valors feministes entre les persones usuàries. Un dels objectius d’aquest projecte és ajudar a la visibilització social de les dones i el seu protagonisme actiu en diversos aspectes de la vida política, cultural, económica i social.

Ens trobaràs físicament a…

Passatge Tasso, nº9 08009, Barcelona