Graduada en Comunicació audiovisual a la Universitat de Sevilla, Màster en Gènere per la Universitat de Cadis. Actualment cursa el Grau de Psicologia a la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Va crear Feminista il·lustrada a la fi de 2015, i des de llavors ha treballat amb tota mena d’entitats en campanyes de sensibilització contra la violència masclista i amb perspectiva feminista. És activista feminista, escriptora, il·lustradora i també es dedica a donar conferències i tallers per tot el país. Ha publicat quatre llibres:

  • Feminismo ilustrado
  • Diario de una rebelde
  • No puedo Vivir sin mi
  • Manual para incendiar el paraíso, la evolución prohibida de las mujeres

Feminista il·lustrada

Feminista il·lustrada neix el 2015 amb l’objectiu de visibilitzar la violència masclista i sensibilitzar la població perquè combatem aquesta violència en conjunt i des del dia a dia. Des dels seus inicis ha estat un èxit i s’ha convertit en la pàgina feminista en espanyol amb més seguidors del món.

En aquests cinc anys Feminista il·lustrada ha treballat, tant a nivell nacional com internacional, per a multitud d’institucions com: la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Igualtat Canari, Institut de la Dona d’Andalusia i Castella-la Manxa o l’Observatori de Gènere de Xile; ONG com Creu Roja Joventut, Pla International o Intered; ajuntaments, universitats, centres de formació i instituts de tot el país; i en l’àmbit editorial amb Planeta, Penguin Random House i Muevetulengua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s