Col·labora amb la Biblioteca Violeta i ajuda’ns a construir el fons documental feminista

  • Podeu col·laborar amb llibres nous o de segona ma, pero també amb altres formats: cursos de formació centrats en la igualtat, documents audiovisuals o qualsevol document relacionat amb el feminisme
  • Totes les persones que facin aportacions a la Biblioteca rebran un carnet de col·laboració de l’Espai Violeta

L’Espai Violeta va neixer com una iniciativa per a la difussió, la formació i la consulta de recursos pedagògics relacionats amb el feminisme, de la ma d’entitats, associacions i/o col·lectius de l’entorn del feminisme socialista de la ciutat de Barcelona.

El nostre objectiu es la promoció i la defensa dels valors feministes, la igualtat efectiva entre homes i dones, l’empoderament femení, la lluita contra tota mena de discriminacions contra les dones i el treball per les masculinitats diverses, igualitàries  i no violentes.

En aquest sentit volem demanar la vostra col·laboració amb un projecte que hem engegat: la Biblioteca Violeta, un espai de divulgació dels valors feministes i el reconeixement de les dones feministes que han passat a la història. Un dels objectius d’aquest projecte és ajudar a la visibilització social de les dones i el seu protagonisme actiu en diversos aspectes de la vida política, cultural, económica i social.

Tenim un repte gran però engrescador: assolir un fons documental suficient interessant per ser d’utilitat com a punt de lectura i consulta. Per això us demanem que ens ajudeu a construir la Biblioteca, aportant fons de llibres nous o de segona ma, cursos de formació centrats en la igualtat d’oportunitats, documents audiovisuals, i tota mena de documents relacionats amb el feminisme.

Totes les persones que facin aportacions a la Biblioteca rebran un carnet de col·laboració de l’Espai Violeta, i les mantindrem al dia de les activitats organitzades.

Si vols col·laborar i fer les teves aportacions de llibres pots passar pel Passatge Tasso, 9 de dilluns a dijous, de 10h a 18h o bé contactar amb les responsables de la campanya al correu info@espaivioleta.com.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració i suport. Sense vosaltres aquest projecte mai hagués vist la llum.

Des de l’Espai Violeta seguirem treballant per assolir una societat més igualitària y justa!

L’Equip de l’Espai Violeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s