Nascuda a Tànger l’any 1954 va morir l’any 2020, fou una destacada activista del feminisme socialista, escriptora, mestra i política.

Va estudiar per ser professora a Alacant i l’any 1976, diplomada en llengua castellana i inglesa per la Universitat d’Alacant, es va establir definitivament a Castelldefels, localitat del Baix Llobregat on va centrar bona part de la seva vida.

Afiliada al PSOE d’Alacant l’any 1975, es va integrar a la Federació Catalana del PSOE a la seva arribada a Catalunya, posteriorment PSC (PSC-PSOE). Fou elegida primera secretària socialista del Baix Llobregat entre 1983 i 1988 i fou fundadora de l’agrupació socialista local de Castelldefels.

Entre 1979 i 1983, es van celebrar les primeres eleccions democràtiques als ajuntaments,  i fou elegida regidora de l’Ajuntament de Castelldefels (entre totes les candidatures únicament van resultar electes dues dones) on va exercir les regidories d’educació, cultura i esports, exercint com a Tinenta d’Alcaldia entre 1987 i 2003, amb diverses responsabilitats municipals. Va formar part del govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat, on va desenvolupar les responsabilitats de l’àrea de Joventut.

L’any 1984 és elegida Diputada del PSC al Parlament de Catalunya, era Consellera Nacional del PSC fins al dia del seu traspàs.

Com a mestra va treballar a l’Escola Can Roca i Edumar de Castelldefels, a l’Escola Jaume March de Gavà i a l’Escola Torre Barona, també a Castelldefels, de la qual en fou directora fins a la seva jubilació.

Va escriure diverses novel·les en llengua castellana, i fou membre de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s