Estudi sobre dones i mercat de treball

Avui hem volgut compartir amb vosaltres les dades d’aquest estudi sobre dones i mercat de treball. La situació desigual de les dones és un fet en les nostres societats i la dificultat de trobar estudis que facilitin dades a nivell local també.

Dones i mercat de treball és un breu document que pretén oferir una perspectiva general de la situació de les dones en el mercat de treball. Ha estat elaborat per l’Observatori de Gènere Metropolità, que va neixer l’any 2021 arran de la detecció de la necessitat per part dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, d’obtenir dades sobre la desigualtat de gènere en els diferents àmbits de la societat.

Consulta o descarrega el document en PDF

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s